Legume la wok cu tofu afumat
PrinteazaO reteta de legume la wok cu tofu afumat din: mazare mange tout, sare, germeni de soia, varza chinezeasca, dovlecel, ardei gras, tofu afumat, ulei, arahide, piper si sos de soia.
- 150 g mazare mange tout
- sare
- 200 g germeni de soia
- 250 g varza chinezeasca
- 1 dovlecel
- 2 ardei grasi rosii
- 500 g tofu afumat
- 2 linguri ulei
- 2 linguri arahide nesarate
- piper
- sos de soia
Mod de preparare:
Mazarea mange-tout se opareste in apa clocotita cu sare circa 2 minute. Se lasa sa se scurga. Se toaca varza. Se curata dovleceii, se taie in doua pe lung si se golesc de samburi si pulpa se taie felii. Se curăţă ardeiul gras şi se taie fâşii. Se taie cuburi tofu.
Se încinge uleiul în wok; se prăjesc arahidele şi se scot. Apoi se prăjeşte tofu, se sărează şi se piperează. Se scoate. Se adaugă legumele şi se prăjesc 7 min.
Apoi se adaugă tofu şi arahide şi se condimentează cu sos de soia şi piper.
Legume la wok cu tofu afumat
Pofta buna!