Legume la wok
PrinteazaO reteta de legume la wok din: morcovi, dovlecel, broccoli, ceapa verde, ulei, susan, sos de soia si muguri de soia.
- 2 morcovi
- un dovlecel
- 250 g broccoli
- un ardei rosu
- 2 legaturi ceapa verde
- 2 linguri ulei
- 2 linguri susan inchis la culoare
- 150 ml sos de soia deschis la culoare
- 250 g muguri de soia
Mod de preparare:
Legumele se curata si se spala. Morcovii si dovlecelul se taie pe lung in jumatate, apoi se taie oblic in fasii subtiri. Broccoli se imparte in bucatele mici. Ardeiul se taie fasii, iar ceapa verde, in bucati de 3 cm.
Uleiul se incinge in wok si se pun legumele sa se prajeasca la temperatura mare, fara mugurii de soia, amestecand incontinuu cam 5-10 minute. Se condimenteaa cu ulei de susan si cu sos de soia.
Se adauga mugurii de soia si se mai lasa totul la copt alte 2 minute. Mugurii de soia trebuie sa fie moi si srocanti. Se serveste imediat. Se serveste impreuna cu orez.
Legume la wok
Pofta buna!
Incoming search terms:
- legume la wok
- legume wok
- legume la wok reteta