pudra de migdale, biscuiti amaretti, zahar, zahar vanilinat, oua, scortisoara, unt, esenta de migdale, lamaie, fulgi de ciocolata, martipan, colorant rosu. Ingrediente: Pentru blat: 150 g pudră de migdale 60 g biscuiţi amaretti 140 g zahăr 1 plic zahăr vanilinat 7 ouă 1 linguriţă scorţişoară 140 g unt […]
Lemon curd
PrinteazaLemon curd din: galbenusuri de ou, zahar, zeama de lamaie, unt, coaja de lamaie.
- 6 galbenusuri de ou
- o cana de zahar
- 3 lamai stoarse
- 150 g unt
- coaja celor 3 lamai
Mod de preparare:
Amestecaţi gălbenuşurile şi zahărul într-un vas aşezat la flacără medie. Adăugaţi zeama de lămâie şi amestecaţi cu o lingură de lemn.
Amestecaţi continuu 15 minute, potrivind flacăra în aşa fel încât amestecul să nu fiarbă.
E gata când se îngroaşă şi rămâne pe lingură. Adăugaţi untul şi amestecaţi până se topeşte.
Strecuraţi compoziţia într-un borcan.
Adăugaţi coaja de lămâie. Turnaţi în borcane sterilizate şi sigilaţi.
Lemon curd
Pofta buna!
Cupcakes cu lemon din: unt, oua, zahar, lemon curd, iaurt, faina, branza, praf de copt, vanilie. Ingrediente: 100 g unt 150 g zahăr 3 ouă 3 linguri lemon curd 80-100 ml iaurt 300 g făină 1 linguriţă praf de copt 1/2 linguriţă bicarbonat 1/2 linguriţă de sare 1 linguriţă extract de vanilie 100 g unt 300 […]
Fursecuri Linzer cu Nuci și Mure: Rețeta Delicioasă
Fursecuri Linzer cu Nuci și Mure: Rețeta Delicioasă din: nuci, unt, zahar pudra, coaja de lamaie, ou, extract de vanilie, praf de copt, sare, gem de mure. Fursecurile Linzer sunt o delicatesă îndrăgită pentru sărbători și evenimente speciale. Această rețetă adaugă o notă de savoare inovatoare cu nuci crocante și mure dulci, oferind o experiență […]
Macarons cu Lămâie și Cremă de Lămâie
Macarons cu Lămâie și Cremă de Lămâie din: albusuri de ou, zahar pudra, faina de migdale, zahar granulat, coaja de lamaie, colorant, unt. Acești macarons sunt perfect echilibrați între dulceață și aciditate, oferind o experiență gustativă vibrantă și rafinată. Fie că doriți să impresionați la o ocazie specială sau pur și simplu să vă răsfățați […]
Savurati!