Lichior de oua si cacao

Printeaza

Lichior de oua si cacao din: oua, zahar pudra, lapte caldut, cacao, palinca.

Lichior_de_oua_si_cacao

Ingrediente:

  • 1 gălbenuş
  • 2 linguriţe zahăr pudră
  • 100 ml lapte călduţ
  • 1 linguriţă cacao
  • 50 ml palincă

Mod de preparare:

Combini laptele călduţ cu cacaua până aceasta se dizolvă. Freci gălbenuşul cu zahărul pudră până devine o spumă.

Torni, amestecând con­tinuu, laptele în fir subţire, apoi palinca. Serveşti bău­tura la temperatura came­rei.

Lichior de oua si cacao

Lichior_de_oua_si_cacao

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.