Bruschete cu Fenicul și Ricotta din: fenicul, ricotta, paine, ulei de masline, sare, piper, patrunjel. Deschide-ți papilele gustative cu această rețetă simplă, dar plină de arome, de Bruschete cu Fenicul și Ricotta. Acest aperitiv italian clasic aduce împreună savoarea dulce a feniculului sotat, cremozitatea ricottei și prospețimea pătrunjelului proaspăt. Gustul crocant al pâinii prăjite completează […]
Lichior de lamaie
PrinteazaLichior de lamaie din: lamai, alcool, zahar, apa.
Ingrediente:
- 3 lamai
- 500 ml alcool de 90°
- 400 g zahar
- 500 ml apa
Mod de preparare:
Lămâile se spală bine şi se curăţă cojile care, împreună cu alcoolul, se pun la macerat pentru 10 zile. După acest timp, cojile se scot.
Zahărul se diluează cu apa şi apoi se amestecă cu alcoolul în care au stat cojile.
Se pune în sticlă şi se păstrează la congelator. Se serveşte direct din congelator.
Lichior de lamaie
Savurati!
Năut Picant cu Pâine Prăjită – Chole Bhature: Gustul Autentic al Indiei
Năut Picant cu Pâine Prăjită – Chole Bhature: Gustul Autentic al Indiei. Chole Bhature, un fel de mâncare emblematic pentru bucătăria indiană, mai ales cea din regiunea Punjab, combină armonios gustul picant al chole (năut condimentat) cu textura ușor crocantă și pufoasă a bhature (pâine prăjită). Această combinație a devenit nu doar o mândrie a […]