Lichior de oua cu piure de smochine

Printeaza

Lichior de oua cu piure de smochine din: smochine uscate, suc de mere, galbenusuri, zahar pudra, scortisoara, frisca lichida, vinars.

Ingrediente: Lichior_de_oua_cu_piure_de_ smochine

  • 70 g smochine uscate
  • 3 linguri suc de mere
  • 10 gălbenuşuri
  • 200 g zahăr pudră
  • 1 praf scorţişoară
  • 250 ml frişcă lichidă
  • 500 ml vinars

 

 

Mod de preparare:

Se taie marunt smochinele si se inabusa in suc de mere timp de 15 minute. Se paseaza si strecoara.

Se bat galbenusurile cu zahar si se adauga scortisoara, apoi frisca si vinars, alternand cu piure de smochine.

Se toarna in sticle, si se lasa la frigider cel putin 2 zile.

Lichior de oua cu piure de smochine

Lichior_de_oua_cu_piure_de_smochine

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.