Lichior de oua

Printeaza

Lichior de oua din: galbenusuri, alcool dublu rafinat, lapte, zahar, zahar vanilat, esenta de rom.

Ingrediente:Lichior_de_oua

  • 4 galbenusuri
  • 1/4 alcool dublu rafinat
  • 500 ml lapte fiert si racit
  • 250 g zahar
  • 1 pliculet zahar vanilat
  • 1 esenta de rom

 

Mod de preparare:

Freci zaharul cu galbenusurile si cu zaharul vanilat, pana se topeste zaharul.

Apoi adaugi laptele (fiert si racit), putin cate putin, torni alcoolul tot cate putin.

La urma adaugi esenta de rom. Pui lichiorul in sticle (nu de plastic) in frigider.

Lichior_de_oua

Savurati!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.