Lichior de vin negru cu nuci

Printeaza

Lichior de vin negru cu nuci din: vin roşu bun, nuci verzi, alcool, zahăr.

Ingrediente:Lichior de vin negru cu nuci

  • 1 l vin roşu bun
  • 8-10 nuci verzi
  • 1/4 l alcool
  • 1/4 kg zahăr

 

 

Mod de preaprare:

Amesteci alcoolul cu vinul şi cu nucile verzi într-un borcan şi laşi amestecul la macerat timp de 40 de zile, mişcând zilnic borcanul.

Adaugi zahărul şi laşi încă 2 săptămâni.

Filtrezi amestecul şi îl pui în sticle de 1/2 l, le astupi cu dopuri, le smoleşti şi le ţii îngropate în nisip, acoperite complet, timp de 6 luni.

Veţi fi surprinşi de rezultat.

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.