Lichiu cu legume in amestec

Printeaza

Lichiu cu legume in amestec din: aluat, ardei gras, ceapa, rosii, ua, cascaval, busuioc.

 

Ingrediente:

  • 1/2 kg aluat prelucrat la rece
  • 2 ardei graşi
  • 1 ceapă
  • 2 roşii
  • 2 ouă
  • 100 g caşcaval
  • busuioc tocat

 

Mod de preparare Lichiu cu legume in amestec:

Intindeţi foaia de aluat în tavă, acoperiţi cu felii de ceapă, ardei, roşii şi presăraţi deasupra busuioc, mentă sau mărar.

Radeţi caşcavalul peste legume şi acoperiţi cu ouăle bătute spumă. Daţi la cuptor 1/2 oră, la foc potrivit.

Dacă lucraţi în cuptorul de cărămidă, presăraţi mălai, aşezaţi aluatul pe lopata a cuptorului, îl lăsaţi uşor peste mălai şi închideţi cuptorul.

Când s-a rumenit, lichiul e gata. Serviţi bucăţi mari, rupte cât timp lichiul este cald, cu vin roşu uşor.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.