Limba cu ciuperci

Printeaza

Limba cu ciuperci din: limba de vita, ceapa, unt, faina, vin, pesmet, ciuperci.

Ingrediente:Limba cu ciuperci

  • o jumătate limbă de vită
  • 2 cepe
  • 2 linguri unt (margarină)
  • o linguriţă faină
  • un păhărel vin
  • 2 linguri pesmet
  • 7-8 ciuperci

 

Mod de preparare:

Se fierbe limba, se curăţă de pieliţe şi se pune din nou la fiert până când devine fragedă.

Se rumenesc feliuţele de ceapă în grăsime cu făina şi se sting cu vin, se lasă să mai dea vreo două clocote şi se toarnă peste feliile de limbă. Se presară cu pesmet şi se adaugă ciupercile tocate şi prăjite.

Se pun bucăţele de unt (margarină) şi se dă la cuptor, 15 minute.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.