Limba cu masline

Printeaza

Limba cu masline

Ingrediente:Limba cu masline

  • 1 limba
  • 250 g masline
  • 250 g sos de rosii
  • 1/2 pahar vin alb
  • 100 g untdelemn
  • piper boabe
  • sare
  • 1 frunza de dafin
  • 6 cepe

 

Mod de preparare:

Speli bine limba, pui in apa intr-o oala si, cand incepe sa clocoteasca, adaugi limba si o lasi la fiert. Cand s-a fiert, o cureti de pielea groasa si o tai felii.

Intr-o tigaie cu untdelemn pui ceapa taiata feliute subtiri si o calesti pana capata o culoare aurie, adaugi sosul de rosii, condimentele, feli­ile de limba si lasi sa fiarba acoperit, la foc mic.

Cand limba este aproape gata, adaugi maslinele, vinul si o felie de lamaie si lasi sa fiarba. Sosul nu trebuie sa fie prea scazut, deoarece se ingroasa cand se raceste.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.