Limba cu stafide

Printeaza

 Limba cu stafide

Ingrediente:Limba cu stafide

  • 1 kg limbă
  • 200 g stafide
  • 1 lingură de făină
  • 80 g unt
  • 1 paliar de vin roşu
  • sare
  • puţin zahăr
  • 5 bucăţi de cuişoare

 

Mod de preparare:

Limba se fierbe circa 1 1/2 ore, se curăţă de pieliţă şi se taie felii. Sepa­rat se face un sos alb din unt, făină şi zahăr, se stinge cu supa în care a fiert limba.

Limba tăiată se pune peste supa cu sos alb şi se mai fierbe 30 minute, după care se pun stafidele şi vinul cu care se mai fierbe 30 minute. Se serveşte şi rece.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.