Limbă cu măsline negre

Printeaza

Limbă cu măsline negre din: limba, ceapa, masline negre, pasta de rosii, ulei, supa de legume, lamaie, sare si piper.

Ingrediente:Limba_cu_masline_negre

  • 800 g limba
  • 2 cepe
  • 250 g masline negre
  • 2 linguri pasta de rosii
  • 4 linguri ulei
  • 150 ml supa de legume
  • 1/2 lamaie
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Fierbeţi limba timp de 30 minute în apă sărată, apoi scoateţi-o, lăsaţi-o la răcit şi curătati-o de pieliţa groasă care o acoperă.

Căliţi ceapa tocată mărunt în ulei, adăugaţi sare, piper, supa de legume în momentul în care ceapa începe să se îngălbenească.

Puneţi şi pasta de roşii şi măslinele (cu sau fără sâmburi, după preferinţă) şi limba tăiată în felii subţiri.

Adău­gaţi felii de lămâie tăiate în sferturi şi condimentaţi după plac.

Fierbeţi ingredientele la foc potrivit până când sosul începe să se îngroaşe. Acest preparat se poate servi atât cald, cât şi rece.

Limbă cu măsline negre

Limba_cu_masline_negre

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.