Piftie cu limba de porc si sorici din: picior de porc, ureche, carne de porc, limba, dafin, sorici, usturoi, ceapa, sare, piper. Ingrediente: 1 picior de porc 1 ureche de porc 1/2 căpăţână de porc 300 g carne macră 1 limbă de porc sare piper negru măcinat frunze de dafin 2-3 morcovi 1 ţelină întreagă 2 cepe […]
Limba de porc inabusita
PrinteazaLimba de porc inabusita: limba de porc, ceapa, bulion, vin, ulei, sare, piper, cartofi.
Ingrediente:
- 2 bucăţi limbă de porc
- 2 cepe
- 1 lingură bulion
- 1 ceaşcă vin
- 2 linguri ulei
- sare
- piper
- cartofi
Mod de preparare:
Speli bucăţile de limbă şi le fierbi în clocot 7 minute. Le scoţi din apă şi le cureţi de pieliţe. Le pui într-o cratiţă şi le înăbuşi la foc mic.
Laşi să fiarbă bucăţile de limbă cu uleiul amestecat cu o ceaşcă de apă şi una de vin, cepele, sare şi piper.
Din când în când mai torni puţină apă caldă.
La sfârşit adaugi bulionul. Serveşti preparatul cu cartofi fierţi, presăraţi cu puţină sare.
Pofta buna!
poate iti place si:
Supa de varza cu limba de porc si smantana
Supa de varza cu limba de porc si smantana din: morcovi, rădăcină de pătrunjel şi păstârnac, telina, gulie, limba de porc, otet, foi de dafin, ceapa, varză, kaizer afumat, chimen măcinat, sare, piper, boia, ulei, smântână, mărar proaspăt sau uscat, orez cu bob rotund. Ingrediente: 2 morcovi câte 1 rădăcină de pătrunjel şi păstârnac 1 ţelină mică 1/2 gulie 200 g limbă de […]
Pofta buna!