Limba cu sos de smantana si paste de tomate
PrinteazaLimba cu sos de smantana si paste de tomate din: limba de vita, ceapa, mustar, smantana, faina, pasta de tomate, sare, ulei.
- 3 bucati limba de vita
- 1 ceapa
- 1 lingura mustar
- 6 linguri smantana
- 2 linguri faina
- 1/2 lingura pasta de tomate
- sare
- ulei
Mod de preparare:
Opareste limbile si curata-le de piele. Pune-le sa fiarba bine in apa cu sare.
Separat, taie ceapa marunt si caleste-o in ulei.
Adauga limbile, fierte si taiate in felii subtiri si un praf de sare.
Toarna o parte din zeama in care au fiert limbile si lasa sa dea in cateva clocote.
Dizolva faina in apa rece pana capata consistenta unei smantani. Amestecul rezultat toarna-l peste amestecul de ceapa si limba.
Cand sosul s-a ingrosat, pune pasta de tomate, mustarul si smantana.
Mai lasa pe foc cateva minute si potriveste de sare. Serveste mancarea calda.
Limba cu sos de smantana si paste de tomate
Pofta buna!
Foarte buna limba cu sos de smantana