Limba cu sos de vin

Printeaza

O reteta de limba cu sos de vin din: limba de vaca, ceapa, morcov, slanina afumata, vin, supa, spaghete, rosii, branza, unt, sare si piper.

Ingrediente:Limba cu sos de vin

  • 1 limba de vaca
  • 3-4 cepe
  • 1 morcov
  • 100 g slaninuta afumata
  • 2 pahare de vin
  • 1 pahar cu supa
  • 300 g spaghete
  • rosii
  • branza
  • 3-4 linguri unt
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Fierbi limba, o cureti si o asezi intr-o cratita peste un strat de cubulete de slanina, ceapa taiate julien, morcov feliat cat mai fin si usturoi.

Adaugi un pahar de vin alb, un pahar de supă, sare şi piper. Fierbi totul la foc mic până scade.

Apoi adaugi iar un pahar de vin, unul de supă, acoperi şi mai dai jumătate de oră la cuptor. Separat, fierbi spaghetele şi le amesteci cu sosul de roşii, untul şi brânza.

Degresezi sosul de limbă şi îl treci prin sită. Serveşti limba tăiată felii, înconjurată de spaghete.

Alături, pui în sosieră sosul pregătit în prealabil sau, dacă preferi, îl poţi amesteca direct cu spaghetele.

Limba cu sos de vin

Limba cu sos de vin

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.