Limba umpluta cu sos de rosii
PrinteazaLimba umpluta cu sos de rosii din: limba, unt, oua, franzela, sare, piper, patrunjel, sos de rosii.
- o limbă
- 2 linguri unt
- 2 ouă
- o felie franzelă
- sare
- piper
- o legătură pătrunjel verde
- sos de roşii
Mod de preparare:
Se spală şi se fierbe limba, se curăţă de pieliţa groasă. Se taie pe lung până la mijloc şi se taie puţin din mijloc, lăsând limba în forma ei.
Carnea scoasă se taie bucăţele mici şi se amestecă bine cu felia de franzelă înmuiată şi stoarsă, ouăle, sarea, piperul şi pătrunjelul verde tocat.
Cu această compoziţie se umple limba şi se înveleşte în hârtie pergament înainte de a se da la cuptor pentru 30 de minute.
Se serveşte cu sos de roşii.
Pofta buna!