Limba de vitel cu lamaie si masline din: limba de vitel, masline, lamaie, ceapa, ulei, morcovi, telina, ardei, rosii, faina, sare, piper, marar, patrunjel. Ingrediente: 1 limbă de viţel 200 g măsline 1 lămâie 100 ml ulei 3-4 cepe 2 morcovi 1 ţelină 1 ardei gras 2-3 roşii 2 linguri făină sare piper 1 legătură […]
Limba de vitel cu branza si smantana
PrinteazaLimba de vitel cu branza si smantana din: limba de vitel, crema de branza, mustar, smantana, sare, piper, frunze de salata, rosii cherry.
Ingrediente:
- 1 bucata (circa 300 g) limba de vitel
- 2 linguri crema de branza proaspata
- 1 lingura mustar
- 125 g smantana
- sare
- piper
- cateva frunze de salata verde sau de salata iceberg
- cateva rosii cherry
Mod de preparare:
Speli bine limba de viţel şi o fierbi până se înmoaie.
O scurgi şi o cureţi de pieliţă, după care o păstrezi la rece, ca să o poţi tăia în felii. Amesteci crema de brânză cu smântână, muştarul, sare şi piper după gust.
Decorezi un platou cu frunze de salată.
Aşezi felii de limbă groase de 1 /2 cm şi le ungi cu pastă de brânză, după care decorezi cu roşii cherry.
Limba de vitel cu branza si smantana
Pofta buna!
Limba de vitel cu lamaie si masline
Limbă de porc cu măsline si legume
Limbă de porc cu măsline si legume din: limba de porc, masline, ulei, bulion, ceapa, telina, vin, piper, dafin, sare. Ingrediente: 1 kg limbă de porc 150 g măsline 100 ml ulei 50g bulion 1 ceapa 1 ţelină 100 ml vin piper boabe 1 foaie de dafin sare Mod de preparare: Limba se spală bine […]
Pofta buna!