Limonada cu menta si miere
PrinteazaLimonada cu menta si miere din: apa minerala, miere, lamai, menta, gheata.
Ingrediente:
- 500 ml apă minerală
- 2 linguriţe miere
- zeama de la 2 lămâi verzi
- căteva frunze de mentă
- 8 cuburi de gheaţă
Mod de preparare:
Limonada cu menta si miere: freacă bine zeama de la o lămâie cu mierea, se adaugă apa minerală rece şi frunzele de mentă. Se lasă la rece o oră.
pun în două pahare felii de lămâie, câte patru cuburi de gheaţă şi se serveşte.
Savurati!
Creveți Sote la Tigaie – Rețetă Rapidă și Sănătoasă
Creveți Sote la Tigaie – Rețetă Rapidă și Sănătoasă din: creveti prefierti si decorticati, ulei de masline, usturoi, sare, piper, suc de lamaie, patrunjel, fulgi de chili. Descoperă rețeta perfectă de creveți prefierti la tigaie, o delicatesă sănătoasă și rapidă! Află secretele preparării și valorile nutriționale pentru o masă echilibrată. Ingrediente: 500 g creveți […]
Ceai de Sfeclă Roșie: Băutura Antioxidantă pentru Vitalitate
Băutura Antioxidantă pentru Vitalitate din: sfecla rosie, apa, miere, suc de lamaie. Descoperă secretul vigoarei cu ceaiul de sfeclă roșie – rețetă tradițională îmbogățită cu antioxidanți, perfectă pentru detoxifiere și energizare. Află istoria, proprietățile nutritive și cum să prepari această licoare revitalizantă. Ingrediente: 1 sfeclă roșie medie, curățată și tăiată […]
din: rata, ulei de masline, sare, piper, usturoi, lamaie, rozmarin, frunze de dafin. Descoperă o rețetă unică de rață la cuptor, perfectă pentru orice ocazie. Savoare, tradiție și nutriție – totul într-o singură farfurie! Ingrediente: 1 rață întreagă, curățată (aprox. 1.5 kg) 2 linguri de ulei de măsline Sare […]
Paella: Istorie si Evolutie – Ghid Complet
Paella este un fel de mâncare spaniolă originară din Valencia, cunoscută pentru combinația sa vibrantă de orez, carne (de obicei iepure, pui sau rață), fructe de mare și legume, cu condimentul distinctiv – șofranul. Numele “paella” derivă din cuvântul latin “patella”, care înseamnă “tigaie” și se referă la […]