Limoncello cu pricomigdale
PrinteazaO reteta de limoncello cu pricomigdale din: limoncello, suc si coaja de lamaie, smantana, zahar pudra si pricomigdale.
- 75 ml Limoncello
- sucul si coaja razuita de la 2 lamai
- 300 ml smantana grasa
- 100 g zahar pudra
- 12 pricomigdale
Mod de preparare:
Amestecă Limoncello cu sucul şi coaja de lămâie. Toarnă smântână într-un bol mare şi amestecă uşor cu zahărul, apoi toarn-o peste compoziţia cu lămâie şi încorporează toate ingredientele.
Imparte compoziţia în şase pahare mici. Lasă-le la frigider pentru cel puţin o oră. Chiar înainte de servire, zdrobeşte 6 biscuiţi cu un sucitor şi presară-i peste fiecare desert.
Adaugă puţină coajă de lămâie. La acest desert, poţi adăuga câte o pricomigdală.
Limoncello cu pricomigdale
Pofta buna!