Lin cu garnitura de sos de castraveti cu oua

Printeaza

 Lin cu garnitura de sos de castraveti cu oua

Ingrediente:Lin cu garnitura de sos de castraveti cu oua

  • 1,500 kg lin
  • 300 g castraveţi verzi
  • 2 fire de ceapă verde
  • sare
  • piper
  • 2 le­gături de mărar
  • 60 g ulei
  • 2 ouă
  • cateva măsline

 

Mod de preparare:

Se pune într-un vas apă, sare şi o ceapă. Cînd apa fierbe, se pune linul bine spălat şi se fierbe 15-20 minute, la foc domol.

Castraveţii se curăţă, se rad pe râzătoare şi se sotează cu 50 g ulei. Cînd s-au răcit, se amestecă cu 1 ouă fierte tari şi tocate, mărarul şi o ceapă tăiate mărunt, sare, piper şi puţin oţet.

Linul se aşază pe un platou lung şi se garniseşte cu verdeaţă şi cateva măsline.

Sosul se serveşte separat la sosieră.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.