Lin la cuptor

Printeaza

 Lin la cuptor

Ingrediente:Lin la cuptor

  • 1,500 kg lin
  • sare
  • piper
  • 80 g ulei
  • 1/2 pahar vin
  • 100 g capere
  • 1 legătura de pătrunjel

 

Mod de preparare:

Linul se curăţă, se spală şi se pune într-o tavă adancă cu ulei, sare, piper, vin şi caperele.

Se dă la cuptor circa 30 minute, se aşază pe un platou lung şi se serveşte cu pătrunjel tocat.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • lin la cuptor
  • https://www restaurantedelux ro/lin-la-cuptor html

1 comentariu

  1. Imi place pestele. Pacat ca nu prea se mai gaseste lin in pescarii.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.