Linguine cu nuci şi rucola

Printeaza

O reteta de linguine cu nuci si rucola din: linguine, nuci, rucola, supa de legume si ulei de masline extravirgin. Acest fel de mâncare este foarte simplu şi uşor, îmbinând dulceaţa nucilor cu gustul amar al rucolei. Dacă vrei să-i dai un plus de aromă, poţi adăuga feliuţe subţiri de pecorino sau de parmezan.

Ingrediente Linguine cu nuci şi rucola

  • 300 g linguine

pentru asezonare:

  • 50 g nuci
  • 1 legătură rucola
  • 100 ml supă de legume
  • 1 lingură ulei de măsline extravirgin

 

Mod de preparare:

Curăţă nucile de coajă şi taie-Ie mai mari. Spală rucola, usuc-o bine şi taie-o mărunt. Prăjeşte nucile într-o crăticioară cu 1 lingură de ulei încins şi un praf de sare, apoi stinge-le cu supa.

Fierbe linguinele în apă clocotită cu un praf de sare. Scurge-le şi amestecă-le cu rucola tocată. Răstoarnă pastele în sosul de nuci, amestecă şi serveşte-le calde.

Linguine cu nuci şi rucola

Linguine cu nuci şi rucola

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.