Linguine cu sos de ciuperci

Printeaza

Linguine cu sos de ciuperci din: unt, ciuperci, branza mascarpone, parmezan, smantana, sare, piper si linguine.

Ingrediente:Linguine cu sos de ciuperci

  • 2 linguri unt
  • 2 cesti ciuperci tăiate în felii subţiri
  • 250 g branza mascarpone
  • parmezan ras
  • 1/4 ceasca de smantana
  • sare si piper dupa gust
  • 1 punga linguine

 

Mod de preparare:

Gatiti ciupercile in unt la foc mare 5-7 minute. Adăugaţi branza mascarpone, parmezanul şi smântâna. Amestecati usor pana se omogenizeaza.

Lasati sa fiarba cateva minute.

Fierbeti pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. Puneti pastele intr-un bol si adaugati sosul de ciuperci si branza mascarpone deasupra. Garnisiti cu parmezan ras.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.