Linguine cu lămâie

Printeaza

Linguine cu lămâie din: ceapa rosie, ulei de masline, chilli, paste, linguine, sare, piper, piept de pui, lamaie si patrunjel.

Ingrediente:

  • 2 cepe rosii
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 praf chilli
  • 300 g paste lungi (linguine)
  • sare
  • piper
  • 2 piepti de pui
  • 1 lamaie
  • 1 mana de patrunjel

 

Mod de preparare:

Se curăţă ceapa, se taie jumătăţi, apoi felii. Intr-o tigaie mare, se încinge 1 lingură de ulei şi se prăjeşte ceapa cu chili cca 10 min.

Se fierb pastele într-o cantitate mare de apă cu sare, conform indicaţiilor de pe ambalaj. Se scurg şi se păstrează lichidul.

In tigaia cu ceapă se adaugă carnea tăiată bucăţele şi se min. Se adaugă suc de lămâie şi coajă de lămâie rasă, apoi se pun şi pastele şi pătrunjelul şi se amestecă.

Se adaugă 2 linguri de apă în care au fiert pastele şi se încălzesc. Se sărează, se piperează şi se servesc pastele calde.

Linguine cu lămâie

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Foarte bune pastele cu lamaie

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.