Linguine cu lămâie
PrinteazaLinguine cu lămâie din: ceapa rosie, ulei de masline, chilli, paste, linguine, sare, piper, piept de pui, lamaie si patrunjel.
- 2 cepe rosii
- 1 lingura ulei de masline
- 1 praf chilli
- 300 g paste lungi (linguine)
- sare
- piper
- 2 piepti de pui
- 1 lamaie
- 1 mana de patrunjel
Mod de preparare:
Se curăţă ceapa, se taie jumătăţi, apoi felii. Intr-o tigaie mare, se încinge 1 lingură de ulei şi se prăjeşte ceapa cu chili cca 10 min.
Se fierb pastele într-o cantitate mare de apă cu sare, conform indicaţiilor de pe ambalaj. Se scurg şi se păstrează lichidul.
In tigaia cu ceapă se adaugă carnea tăiată bucăţele şi se min. Se adaugă suc de lămâie şi coajă de lămâie rasă, apoi se pun şi pastele şi pătrunjelul şi se amestecă.
Se adaugă 2 linguri de apă în care au fiert pastele şi se încălzesc. Se sărează, se piperează şi se servesc pastele calde.
Linguine cu lămâie
Pofta buna!
Foarte bune pastele cu lamaie