Linguine cu pui

Printeaza

O reteta delicioasa de linguine cu pui din: sparanghel verde, ardei iute, usturoi, paste, piept de pui, ulei, lapte de cocos, suc de lamaie, sare si piper.

Ingrediente:Linguine cu pui

  • 500 g sparanghel verde
  • 1 ardei iute rosu
  • 1 catel de usturoi
  • 400 g paste (linguine)
  • 4 fileuri de piept de pui
  • 3 linguri ulei
  • 200 ml lapte de cocos
  • suc de lamaie
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se taie capetele de sparan­ghel, iar tijele se decojesc în dreptul treimii inferioare. Se spală apoi tijele, după care se taie bucăţi. Se curăţă ardeiul iute de seminţe şi se toacă; la fel, usturoiul.

Se fierb pastele într-o cantitate mare de apa cu sare, conform indicatiilor de pe ambalaj. Se taie fasii carnea. Se incing in tigaie 2 linguri de ulei si se prajesc sparanghelul, ardeiul iute si usturoiul circa 2 minute. Se toarna laptele de cocos si se lasa sa fiarba la foc moale circa 5 minute.

Se adauga carnea si se mai fierbe 2 minute. Se adauga sare, piper si suc de lamaie. Se scurg pastele si se amesteca impreuna cu sosul de pui.

Linguine cu pui

Linguine cu pui

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.