Linte cu piept de rata

Printeaza

O reteta delicioasa de linte cu piet de rata, morcov, patrunjel, radacina de telina, ceapa, rosii, ulei, coriandru, piper, supa de legume, otet, busuioc verde, sare.

Ingrediente: Linte cu piept de rata

  • 1 morcov
  • 1 rădăcină pătrunjel
  • 1/2 rădăcină ţelină
  • 1 ceapă
  • 4 roşii
  • 2 linguri ulei
  • 400 g de linte
  • 1 vârf de cuţit coriandru
  • 1 vârf de cuţit piper
  • 600 ml supă de legume
  • 800 g piept de raţă
  • 2 linguriţe condimente uscate de pasăre
  • 2 linguri oţet balsamic
  • ulei pentru prăjit
  • 1 lingură busuioc verde tocat
  • sare

Mod de preparare:

Se adaugă lintea, se amestecă, se condimentează cu coriandru, piper şi se toarnă supa. Se fierbe, la foc mic, aproximativ 25-30 de minute. Se curăţă morcovul, pătrunjelul, ţelina şi se taie cubuleţe împreună cu ceapa şi roşiile.

Se încinge uleiul într-o tigaie, se pun legumele şi se călesc cinci minute.

 

Linte cu piept de rata

Linte cu piept de rata

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Foarte bun pieptul de rata cu linte

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.