Linte cu piept de rata
PrinteazaO reteta delicioasa de linte cu piet de rata, morcov, patrunjel, radacina de telina, ceapa, rosii, ulei, coriandru, piper, supa de legume, otet, busuioc verde, sare.
- 1 morcov
- 1 rădăcină pătrunjel
- 1/2 rădăcină ţelină
- 1 ceapă
- 4 roşii
- 2 linguri ulei
- 400 g de linte
- 1 vârf de cuţit coriandru
- 1 vârf de cuţit piper
- 600 ml supă de legume
- 800 g piept de raţă
- 2 linguriţe condimente uscate de pasăre
- 2 linguri oţet balsamic
- ulei pentru prăjit
- 1 lingură busuioc verde tocat
- sare
Mod de preparare:
Se adaugă lintea, se amestecă, se condimentează cu coriandru, piper şi se toarnă supa. Se fierbe, la foc mic, aproximativ 25-30 de minute. Se curăţă morcovul, pătrunjelul, ţelina şi se taie cubuleţe împreună cu ceapa şi roşiile.
Se încinge uleiul într-o tigaie, se pun legumele şi se călesc cinci minute.
Linte cu piept de rata
Pofta buna!
Foarte bun pieptul de rata cu linte