Linte cu paste şi crenvurşti

Printeaza

O reteta de linte cu paste si crenvursti din: cartofi, legume, linte maronie, ceapa, sunca afumata, ulei, supa, paste, sare, crenvursti, piper, otet, zahar si patrunjel tocat.

Ingrediente:Linte cu paste şi crenvurşti

  • 150 g cartofi
  • legume pentru supa (morcovi, telina, ceapa, etc)
  • 1 cutie de linte maronie (850 ml)
  • 1 ceapa mare
  • 50 g sunca afumata
  • 2 linguri de ulei
  • 100 ml de supa
  • 400 g paste
  • sare
  • 4 crenvursti
  • piper
  • 2-3 linguri de otet
  • putin zahar
  • 1 lingura patrunjel tocat

 

Mod de preparare:

Curăţaţi carto­fii şi spălaţi-i, pregătiţi legu mele şi tăiaţi totul cubuleţe. Scurgeţi lintea într-o strecu­rătoare. Curăţaţi ceapa şi tocaţi-o mărunt. Căliţi-o în ulei împreună cu şunca. Adăugaţi cartofii şi legume­le.

Turnaţi supa, daţi-o într-un clocot, acoperiţi va­sul cu un capac şi lăsaţi to­tul să fiarbă cca. 25 de mi­nute. După cca. 12 minute adăugaţi lintea. Intre timp, fierbeţi pastele în apă cu sare, conform indicaţiilor de pe ambalaj.

Intr-un al doilea vas, încălziţi crenvurştii în apă fierbinte cca. 5 minute. Scurgeţi pastele bine.

Condimentaţi lintea şi legumele cu sare, piper, oţet şi zahăr. Aşezaţi-le în farfurii adânci împreună cu pastele şi crenvurştii. La fi­nal, ornaţi cu pătrunjelul to­cat.

Linte cu paste şi crenvurşti

Linte cu paste şi crenvurşti

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.