Linte piure

Printeaza

Linte piure din: linte, ulei, ceapa, apa, lamaie, sare, piper.

Ingrediente:Linte piure

  • 500 g de linte
  • 1 cană cu ulei de măsline
  • 1 ceapă mică
  • 5 ceşti apă
  • suc de lămâie
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Lintea se spală, se curăţă şi se lasă la scurs. într-o oală se pune apa la fiert şi se adaugă lintea, lăsându-se pe foc mic, aproximativ o jumătate de oră.

După ce a fiert, se ia vasul de pe foc şi se amestecă bine, ffecându-se cu o lingură de lemn, până ce devine un piure.

Se adaugă ceapa călită, sucul de lămâie, piper şi sare, omogenizându-se totul perfect.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.