Linte rosie cu kaizer

Printeaza

Linte rosie cu kaizer din: linte, jaizer, morcovi, albitura, praz, ulei, patrunjel, sare, piper, chimen.

Ingrediente:Linte rosie cu kaizer

  • 400 g linte roşie
  • 10 felii de kaizer
  • 2 morcovi
  • 2 rădăcini de albitură (pătrunjel şi păstârnac)
  • 2 fire de praz
  • 2 linguri ulei
  • 1/2 legătură frunze de pătrunjel
  • sare
  • 1 linguriţă piper roşu măcinat
  • 1/2 linguriţă piper negru măcinat
  • 1 linguriţă chimen măcinat

 

Mod de preparare:

Fierbi lintea 20-30 de minute, în apă fierbinte uşor sărată.

Scurgi lintea fiartă şi păstrezi 2-3 linguri de apă. Speli şi cureţi legumele. Toci prazul şi îl căleşti în ulei încins. Adaugi restul de legume curăţate, apoi apa în care a fiert lintea.

Peste legumele din cratiţă adaugi lintea fiartă, condimentele, apoi felii de kaizer, în prealabil prăjite şi pătrunjel.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.