Frigărui de Pui la Air Fryer. În ultimii ani, air fryer-ul a devenit un aparat de nelipsit în bucătăriile moderne, datorită capacității sale de a găti alimente cu un conținut scăzut de grăsimi, menținând totodată un gust delicios și o textură plăcută. Frigăruile de pui preparate în air fryer nu sunt doar o opțiune sănătoasă, […]
Linte in stil sasesc
PrinteazaLinte in stil sasesc din: linte, bere, ceapa, unt, pasta de rosii, supa de carne, crenvursti, patrunjel, sare, piper.
Ingrediente:
- 300 g linte
- 1 l bere blondă
- 2 cepe
- 80g unt
- 100 g pastă de roşii
- 300 ml supă de carne
- 4 crenvunrsti
- pătrunjel verde
- sare
- piper
Mod de preparare:
înmoaie lintea în bere şi se lasă până a doua zi. Doua cepe potrivite se taie felii, se călesc în unt, se adauga pasta de roşii, supa de carne (obţinută dintr-un cub concentrat), sare şi piper după gust, apoi se adaugă boabele de linte.
Se fierbe mâncarea la foc slab aproximativ 40-45 die minute. Cu 10 minute înainte de a lua cratiţa de pe foc, se adaugă crenvurştii tăiaţi felii.
Când este gata, se presară pătrunjelul, tocat mărunt.
Pofta buna!
Croissant cu Șuncă și Brânză: este o alegere populară pentru micul dejun sau un snack rapid, combinând crocanta și frageda textură a croissantului cu gustul sărat al șuncii și cremozitatea brânzei. Această rețetă transformă un simplu croissant într-o experiență culinară delicioasă și sățioasă, perfectă pentru zilele agitate sau pentru un weekend leneș. Preparatul este ideal […]