Linte Roșie și Magia Etiopiană: Misir Wat – Ghidul Complet cu Rețete, Istorie și Sfaturi. Misir Wat, o tocană hrănitoare și reconfortantă pe bază de linte roșie, este una dintre cele mai iubite mâncăruri tradiționale etiopiene. Acest fel de mâncare, îmbogățit cu un amestec vibrant de condimente, își are rădăcinile în istoria profundă și cultura […]
Linte in stil spaniol
PrinteazaLinte in stil spaniol din: rosii uscate, ardei gras, rosii, usturoi, chimen, ardei iute, sovarf, ceapa, linte.
Ingrediente:
- o jumătate de ceaşcă de roşii uscate la soare, înmuiate în apă
- o ceaşcă de ardei gras roşu, mărunţit
- două ceşti de roşii, tăiate
- un căţel de usturoi
- o linguriţă de chimen
- două linguriţe de praf de ardei iute
- o linguriţă de sovârf
- un sfert de ceaşcă de ceapă, tocată
- o ceaşcă de linte, încolţită două zile
Mod de preparare Linte in stil spaniol:
Puneţi la înmuiat în două ceşti de apă roşiile uscate, timp de trei ore.
Scoateţi roşiile şi păstraţi apa în care au stat.
Intr-un mixer, amestecaţi roşiile uscate, ardeiul gras roşu, o ceaşcă de roşie tăiată, usturoiul, chimenul, praful de ardei iute şi o ceaşcă din apa în care au stat la înmuiat roşiile uscate.
Intr-un vas mare, amestecaţi laolaltă sosul preparat, ceapa, a doua ceaşcă de roşie tăiată şi lintea.
Mâncarea se va putea păstra două zile la frigider.
Pofta buna!
Tabbouleh cu Linte din: linte verde, apa, patrunjel, menta, ceapa verde, rosii, suc de lamaie, mulei de masline, sare, piper. Descoperiți o reinterpretare modernă a tabbouleh-ului tradițional libanez, în care bulgurul este înlocuit cu linte pentru o versiune nutritivă și satisfăcătoare. Această salată vibrantă combină linte bogată în proteine și fibre cu prospețimea ierburilor și […]