Linte cu ton si lapte de cocos

Printeaza

Linte cu ton si lapte de cocos din: linte, morcovi, dovlecel, ceapa, lapte de cocos, concentrat de legume, unt, sare, piper, boia, ton.

Ingrediente:Linte_cu_ton_si_lapte_de_cocos

  • 200 g linte
  • 2 morcovi
  • un dovlecel
  • o ceapa medie
  • 300 ml lapte de cocos
  • 1/2 cub concentrat de legume
  • 25 g unt
  • sare
  • piper
  • boia

pentru garnitura:

  • ton din conserva

 

Mod de preparare:

Ceapa tăiată mărunt si morcovul rondele se călesc în unt topit. După ce s-au înmuiat, se adaugă dovlecelul tăiat cuburi mici.

Se presară sare şi piper. Se pune si lintea, se presară concentratul şi se toarnă laptele de cocos şi 200 ml de apă.

Se lasă la fiert încă 20 de minute şi se aduce la masă drept garnitură la ton din conservă sau la orice alt tip de carne gătită la cuptor sau grătar.

Linte cu ton si lapte de cocos

Linte_cu_ton_si_lapte_de_cocos

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.