Lipie cu legume picante

Printeaza

Lipie cu legume picante din: cartofi, rosii, mazare, ardei iute, pasta de curry, frunze de spanac, coriandru, lipii, iaurt, sare si piper.

Ingrediente:Lipie cu legume picante

  • 300 g cartofi dulci decojiti si taiati cuburi
  • 400 g rosii decojite
  • 400 g boabe de mazare scurse
  • 3 g ardei iute tocat marunt
  • 20 g pasta de curry
  • 100 g frunze de spanac
  • 20 g coriandru tocat
  • 4 lipii
  • 40 g iaurt degresat
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Fierbe cartofii în apă cu sare 10-12 minute până se înmoaie.

Intre timp, pune roşiile, mazărea, ardeiul iute tocat şi pasta de curry într-o altă tigaie şi ţine-o la foc mic cam 5 minute, amestecând neîncetat.

Incinge grătarul. Scurge cartofii şi adaugă-le amestecul de roşii. Aruncă spanacul înăuntru şi lasă-l un minut la călit. Adaugă coriandrul, sare, piper, gustă.

Stropeşte lipiile cu puţină apă şi lasă pe grătar 20-30 de secunde, pe fiecare parte. întinde compoziţia cu o lingură pe interiorul lipiilor, pune iaurt deasupra, rulează-le şi serveşte.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.