Lipie cu legume
PrinteazaLipie cu legume din: ceapa, dovlecei, lipie, cas, rosii, andiva, seminte.
Ingrediente:
- 1 ceapa mare
- 2 dovlecei
- 1 lipie
- 150 g cas proaspat
- 2 rosii mari
- 1 andiva
- 2 linguri seminte de floarea-soarelui
Mod de preparare:
Incingeti 2 linguri ulei de masline si caliti ceapa taiata felii si dovleceii taiati felii subtiri.
Acoperiti vasul cu un capac si tineti-l pe foc mic timp de 10 minute, pana cand legumele se inmoaie. Preincalziti gratarul la temperatura maxima.
Taiati 1 lipie in trei straturi pe stratul de jos si pe cel din mijloc puneti casul taiat felii; dati la gratar pana ce branza incepe sa se topeasca.
La baza, asezati ceapa si dovleceii inabusiti, acoperiti cu stratul din mijloc, pe care asezati rosiile taiate felii si andiva taiata.
Presarati semintele de floarea-soarelui, rumenite la cuptor, si acoperiti cu ultimul strat.
Serviti lipia taiata sferturi.
Pofta buna!
Incoming search terms:
- lipie cu legume