Lipie cu legume

Printeaza

Lipie cu legume din: ceapa, dovlecei, lipie, cas, rosii, andiva, seminte.
Ingrediente:Lipie cu legume

  • 1 ceapa mare
  • 2 dovlecei
  • 1 lipie
  • 150 g cas proaspat
  • 2 rosii mari
  • 1 andiva
  • 2 linguri seminte de floarea-soarelui

Mod de preparare:

Incingeti 2 linguri ulei de masline si caliti ceapa taiata felii si dovleceii taiati felii subtiri.

Acoperiti vasul cu un capac si tineti-l pe foc mic timp de 10 minute, pana cand legumele se inmoaie. Preincalziti gratarul la temperatura maxima.

Taiati 1 lipie in trei straturi pe stratul de jos si pe cel din mijloc puneti casul taiat felii; dati la gratar pana ce branza incepe sa se topeasca.

La baza, asezati ceapa si dovleceii inabusiti, acoperiti cu stratul din mijloc, pe care asezati rosiile taiate felii si andiva taiata.

Presarati semintele de floarea-soarelui, rumenite la cuptor, si acoperiti cu ultimul strat.

Serviti lipia taiata sferturi.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • lipie cu legume

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.