Lipie cu susan

Printeaza

Lipie cu susan din: faina, drojdie, apa calda, sare, rozmarin, ulei, seminte.

Ingrediente:Lipie_cu_susan

  • 500 g faina
  • 1 varf de lingurita de drojdie
  • apa calda cat cuprinde
  • sare
  • rozmarin
  • ulei, pentru uns
  • 1 pumn de seminte

 

Mod de preparare:

Cerni făina şi o laşi la temperatura camerei. Desfaci drojdia în puţină apă caldă şi o laşi să respire.

Pui făina într-un vas, torni drojdia şi începi să frămânţi aluatul, turnând din când în când apă caldă.

Ai grijă să nu fie prea vârtos. Laşi la dospit aproximativ o oră.

Tapetezi o tavă rotundă, pui aluatul şi mai laşi puţin la crescut, îl ungi şi presari seminţele.

Dai la copt şi ţii până se rumeneşte. Decorezi după gust şi o serveşti după ce o laşi să respire puţin.

Lipie cu susan

Lipie_cu_susan

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.