Lipie umpluta cu varza
PrinteazaLipie umpluta cu varza din: aluat, varza, seminte de marar, piper, ulei, sare.
- 500 g aluat de pizza
- 1/2 varza
- 1 lingurita cu seminte de marar
- 1 lingurita cu piper negru macinat
- ulei
- sare
Mod de preparare:
Toacă varza fideluţă, pune sare pe ea, las-o un sfert de oră, apoi stoarce-o bine de tot. Pune-o la călit în două linguri cu ulei. Când s-a înmuiat, adaugă seminţele de mărar şi piperul măcinat şi mai lasă pe foc, amestecând din când în când.
Pe planşeta înfăinată, întinde aluatul de pizza în strat subţire. Pune-l într-o tavă rotundă tapetată cu hârtie de copt, astfel încât marginile să rămână un pic în afară. Intinde umplutura, adună marginile peste ea, iar din restul de aluat, fă-i capac.
Unge cu ou bătut şi dă la cuptor, la potrivit, 30-40 de minute.
Pofta buna!