Lipie umplută cu varză

Printeaza

Lipie umplută cu varză din: aluat, varza, seminte de marar, piper, ulei si sare.

Ingrediente:

  • 500 g aluat de pizza
  • 1/2 varza
  • 1 lingurita cu seminte de marar
  • 1 lingurita cu piper negru macinat
  • ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Toacă varza fideluţă, pune sare pe ea, las-o un sfert de oră, apoi stoarce-o bine de tot. Pune-o la călit în două linguri cu ulei. Când s-a înmuiat, adaugă seminţele de mărar şi piperul măcinat şi mai lasă pe foc, amestecând din când în când, pânăicese pătrunde.

Pe planşeta înfăinată, întinde aluatul de pizza în strat subţire. Pune-l într-o tavă rotundă tapetată cu hârtie de copt, astfel încât marginile să rămână un pic în afară. Intinde umplutura, adună marginile peste ea, iar din restul de aluat, fă-i capac.

Unge cu ou bătut şi dă la cuptor, la potrivit, 30-40 de minute. Serveşte-o caldă sau rece, cu bere ori lapte bătut.

Lipie umplută cu varză

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.