Lipii indiene cu iaurt

Printeaza

Lipii indiene cu iaurt din: faina, iaurt, ulei, drojdie, zahar, sare.

Ingrediente:Lipii indiene cu iaurt

  • 300 g făină
  • un pahar mic iaurt
  • o lingură ulei
  • o linguriţă drojdie uscată
  • o linguriţă zahăr
  • un praf sare
  • 50 ml apă caldă

 

Mod de preparare:

Făina se pune într-un vas, se face un gol la mijloc, se toarnă uleiul, se amestecă bine, apoi se pun drojdia uscată, zahărul, sarea, iaurtul şi apa.

Se amestecă şi se lasă 2 ore la crescut.

Se lucrează aluatul şi se împarte în bile de mărimea unei mingi de tenis. Se întind foile şi se coc în tigaie.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.