Reteta gem de caise pentru diabetici din: caise, agar-agar, lamaie, indulcitor. Ingrediente: 1000 g caise îndulcitor, conform instrucţiunilor de pe pachet 4 linguriţe de agar-agar sucul de la 1 lămâie Mod de preparare: Caisele se spală, se curăţă de sâmburi şi se taie bucăţi mici. Se toarnă în cratiţă şi se aduc la […]
Lipii cu peste, cascaval si spanac – Reteta pentru diabetici
PrinteazaLipii cu peste, cascaval si spanac – Reteta pentru diabetici din: lipii, cascaval, margarina, spanac, ceapa verde, fileuri de cod, lamaie, sare, piper.
Ingrediente
- 4 lipii mici
- 250 g cascaval
- 50 g unt sau margarina
- 400 g spanac congelat
- 2 fire ceapa verde
- 4 fileuri de cod sau merluciu
- 1 lamaie
- piper
- sare
Mod de preparare
Cureti, speli si tai marunt ceapa. Speli fileurile si le usuci folosind un servet. Daca folosesti spanac din conserva, il scurgi bine.
Calesti putin ceapa in unt. Adaugi spanacul congelat sau pe cel conservat si il scazi pe foc mic, amestecand din cand in cand, iar la sfarsit sarezi dupa gust.
Intre timp, frigi pe ambele parti fileurile de peste, intr-o tigaie teflonata, incalzesti lipiile in cuptor, la foc mic.
Cand fileurile sunt gata, le tai in fasii, pe care le stropesti cu zeama de lamaie si le presari cu sare si piper.
Scoti lipiile pe farfurii si razi peste ele cascaval, intinzi un strat subtire de spanac si asezi fasiile de peste.
Rulezi repede lipiile si le consumi calde. Daca doresti, poti sa le condimentezi cu ketchup sau sa le servesti cu ardei proaspeti alaturi.
Pofta buna!
Lipii cu peste, cascaval si spanac – Reteta pentru diabetici
Reteta gem de caise pentru diabetici
Pofta buna!