Lipii cu somon şi maioneză

Printeaza

O reteta de lipii cu somon si maioneza din: somon afumat, oua, spanac, lipii, maioneza, mustar dijon si ceapa rosie.

Ingrediente:

  • 24 felii de somon afumat
  • 6 ouă fierte tari, răcite, curăţate de coajă şi tăiate în felii
  • 200g frunze de spanac tânăr
  • 12 lipii mari

pentru maioneza de mustar:

  • 200g de maioneză light
  • 6 linguri de muştar Dijon
  • 1 ceapă mică roşie, tăiată foarte fin

 

Mod de preparare:

Se amestecă maioneza cu muştarul, se împarte în două boluri mici, apoi se adaugă ceapa într-unul dintre boluri. Se unge fiecare lipie cu maioneza cu ceapă, se adaugă câte două felii de somon, câteva felii de ou şi câte o mână generoasă de spanac. Se înfăşoară strâns.

Se pot face cu câteva ore înainte şi se păstrează la frigider acoperite. Pentru servit, se taie fiecare rulou pe diagonală în câte două bucăţi. Se serveşte cu extra maioneză cu muştar.

Lipii cu somon şi maioneză

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.