Lipii umplute cu carnati
PrinteazaLipii umplute cu carnati din: lipii, aripi de pui, carnati, carne, usturoi, rosie, ridichi, iaurt, patrunjel.
- 4-6 lipii
- 2-3 aripi de pui sau 2-3 ficăţei
- carne friptă de orice fel
- 1-2 cârnaţi fripţi pe grătar
- 2-3 căţei de usturoi zdrobiţi
- 1 roşie
- 4-6 ridichi de lună
- 4 linguri cu iaurt
- 6-8 tije de pătrunjel
Mod de preparare:
Tocaţi mărunt carnea friptă (carnea de pui să nu aibă piele), amestecaţi cu felii subţiri de cârnaţi; curăţaţi, spălaţi şi tăiaţi felii subţiri ridichile de lună, amestecaţi cu resturile de carne, zdrobiţi căţeii de usturoi, amestecaţi cu pătrunjel tocat mărunt şi iaurt, omogenizaţi.
Strângeţi în castron carnea şi sosul de iaurt, amestecaţi.
Luaţi cu lingura din amestec, întindeţi uniform pe lipie (puteţi folosi şi turte subţiri, coapte pe plită), puneţi câteva bucăţi mici de roşie peste umplutură şi rulaţi lipia.
Serviţi imediat, fară să ţineţi la rece, întregi sau tăiate felii.
Pofta buna!
Incoming search terms:
- https://www restaurantedelux ro/lipii-umplute-cu-carnati html