Lipii umplute cu legume si piept de pasare din: lipii, piept de pasare, crema de branza, rosii, castravete, ardei, marar verde, sare, ulei de masline, lamaie, masline.
Ingrediente:
4 lipii
1 piept de pasare
1 cutie crema de branza
rosii
castravete
ardei
marar verde
sare
ulei de masline
1 lamaie
cateva masline
Mod de preparare:
Pieptul de pui il tai fasii, apoi le tragi la tigaie in ulei, pana se rumenesc.
Incalzesti lipiile usor si le ungi cu crema de branza. Adaugi fasii de piept de pui, apoi felii de castravete, de ardei, de masline si de rosii.
Asezonezi cu marar verde, cateva picaturi de ulei de masline si zeama de lamaie.
Pliezi frumos lipiile si le legi cu frunze de ceapa verde sau le rulezi sub forma de con.
Lipie de cartofi cu patrunjel din: cartofi, morcovi, ceapa, patrunjel, ulei, oua, piper macinat, sare. Ingrediente: 200 g cartofi 2 morcovi mari 1 ceapă potrivit de mare 1 legătură pătrunjel 5 linguri ulei 4 ouă piper măcinat sare Mod de preparare: Cureţi cartofii şi morcovii de coajă, îi speli, îi zvinţi şi îi tai felii […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.