Loboda cu carne de vitel

Printeaza

Loboda cu carne de vitel din: carne de vitel, loboda, ulei, rosii, ceapa, sare, piper, zeama de lamaie, faina.

Ingrediente:Loboda cu carne de vitel

  • 700 g carne de viţel
  • 1,5 kg lobodă
  • 120 ml ulei
  • 500 g roşii
  • 1 ceapă
  • sare
  • piper
  • zeamă de lămâie
  • 1 lingură făină

 

Mod de preparare:

Tăiaţi carnea în bucăţi şi înăbuşiţi-le în ulei. Când sunt frumos rumenite, scoateţi-le în alt vas.

In grăsimea din vas pregătiţi un sos cu făină, ceapă tocată, sare, apoi stingeţi cu apă sau supă şi adăugaţi roşiile tăiate.

Mai fierbeţi acesţ sos cu carnea înăbuşită circa 30 de minute.

Când carnea este bine pătrunsă, adăugaţi loboda, care a fost curăţată, spălată şi opărită.

Puneţi sare şi zeamă de lămâie după gust.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Borş de viţel

Bors de vitel, cu stevie si loboda

Bors de vitel, cu stevie si loboda din: carne de vitel, cartofi, morcovi, radacina de patrunjel, ceapa, rosii, loboda, stevie, ceapa verde, bors, suc de rosii, sare, piper. Ingrediente: 1 kg carne de vitel cu oase 4 cartofi noi 2 morcovi 1 radacina de patrunjel 1 ceapa 2-3 rosii 1 legatura loboda 1 legatura stevie […]

 

Muschi de vitel la tava

Muschi de vitel cu spanac si legume gratinate

Muschi de vitel cu spanc si legume gratinate din: muşchi de viţel, usturoi, ulei de măsline, muştar de Dijon, arahide, frunze tinere de spanac, sare, piper, morcov, cartofi, rădăcină de ţelină, smântână, lapte. Ingrediente:  800 g muşchi de viţel 2 căţei de usturoi 5 linguri ulei de măsline 1 lingură muştar de Dijon 1 mână arahide 1 mână frunze tinere de spanac sare […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.