Bors de vitel, cu stevie si loboda din: carne de vitel, cartofi, morcovi, radacina de patrunjel, ceapa, rosii, loboda, stevie, ceapa verde, bors, suc de rosii, sare, piper. Ingrediente: 1 kg carne de vitel cu oase 4 cartofi noi 2 morcovi 1 radacina de patrunjel 1 ceapa 2-3 rosii 1 legatura loboda 1 legatura stevie […]
Loboda cu carne de vitel
PrinteazaLoboda cu carne de vitel din: carne de vitel, loboda, ulei, rosii, ceapa, sare, piper, zeama de lamaie, faina.
- 700 g carne de viţel
- 1,5 kg lobodă
- 120 ml ulei
- 500 g roşii
- 1 ceapă
- sare
- piper
- zeamă de lămâie
- 1 lingură făină
Mod de preparare:
Tăiaţi carnea în bucăţi şi înăbuşiţi-le în ulei. Când sunt frumos rumenite, scoateţi-le în alt vas.
In grăsimea din vas pregătiţi un sos cu făină, ceapă tocată, sare, apoi stingeţi cu apă sau supă şi adăugaţi roşiile tăiate.
Mai fierbeţi acesţ sos cu carnea înăbuşită circa 30 de minute.
Când carnea este bine pătrunsă, adăugaţi loboda, care a fost curăţată, spălată şi opărită.
Puneţi sare şi zeamă de lămâie după gust.
Pofta buna!
poate iti place si:
Bors de vitel, cu stevie si loboda
Muschi de vitel cu spanac si legume gratinate
Muschi de vitel cu spanc si legume gratinate din: muşchi de viţel, usturoi, ulei de măsline, muştar de Dijon, arahide, frunze tinere de spanac, sare, piper, morcov, cartofi, rădăcină de ţelină, smântână, lapte. Ingrediente: 800 g muşchi de viţel 2 căţei de usturoi 5 linguri ulei de măsline 1 lingură muştar de Dijon 1 mână arahide 1 mână frunze tinere de spanac sare […]
Pofta buna!