Loboda cu cas la cuptor
PrinteazaO reteta de loboda cu cas, ceapa, marar, paine, faina, ou, margarina si ulei.
Ingrediente:
- 4 legături lobodă
- 300 g caş scurs foarte bine
- 3 legături ceapă
- 2 legături mărar
- 2 felii pâine (mai groase)
- 1 lingură făină
- l ou
- 50 g margarină
- ulei
Mod de preparare:
Opăreşti loboda şi o amesteci cu caşul trecut prin râzătoare , ceapa tocată mărunt, mărarul tocat fin, pâinea înmuiată în lapte, şi presată, făina, şi sarea.
Le amesteci până obţii o pastă. Ungi cu margarină din belşug orice fel de vas care intră la cuptor şi torni compoziţia. Deasupa torni oul bătut şi puţin ulei. Dai la cuptor 15-20 minute. Poţi prepara şi cu ştevie, urzici sau măcriş.
Pofta buna!