Loboda cu cas la cuptor

Printeaza

O reteta de loboda cu cas, ceapa, marar, paine, faina, ou, margarina si ulei.Loboda cu cas la cuptor

Ingrediente:

  • 4 legături lobodă
  • 300 g caş scurs foarte bine
  • 3 legături ceapă
  • 2 legături mărar
  • 2 felii pâine (mai groase)
  • 1 lingură făină
  • l ou
  • 50 g margarină
  • ulei

 

Mod de preparare:

Opăreşti loboda  şi o amesteci cu caşul trecut  prin râzătoare , ceapa tocată mărunt, mărarul tocat fin, pâinea înmuiată în lapte, şi presată, făina, şi sarea.

Le amesteci până obţii o pastă. Ungi cu mar­garină din belşug orice fel de vas care intră la cuptor şi torni compoziţia. Deasupa torni oul bătut şi puţin ulei. Dai la cuptor 15-20 minute. Poţi prepara şi cu ştevie, urzici sau măcriş.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.