Carne de iepure cu legume sotate din: carne de iepure, ardei capia, ardei grasi, ceapa verde, usturoi, ciuperci, vanata, vin rosu sec, boia dulce, scortisoara, ardei iute, sare, piper, ulei, patrunjel. Ingrediente: 800 g carne de iepure doi ardei capia doi ardei grasi un fir de praz ceapa verde 6 catei de usturoi 200 g […]
Lomo saltado – carne sotata
PrinteazaO reteta delicioasa de lomo saltado (carne sotata) din: carne de vita, ceapa, ardei rosu, supa de pui, sos de soia, otet, pasta de usturoi, sare, piper si ulei de susan.
Ingrediente:
- 200 g carne de vită, tăiată feliuţe
- o ceapă tăiată julien
- un ardei roşu, tăiat fin
- o roşie tăiată bucăţele
- un sfert de cană de supă de pui
- o linguriţă sos de soia
- două linguriţe oţet
- o linguriţă pastă de usturoi
- sare şi piper după gust
- sos de susan pentru flambat
Mod de preparare:
Intr-o tigaie se încinge ulei şi se pun feliuţele de came, se adaugă sarea, piperul şi usturoiul.
După ce carnea s-a prăjit se adaugă ceapa şi ardeiul roşu, se gătesc timp de un minut, se adaugă apoi sosul de soia, supa de pui şi oţetul.
La final se adaugă ceapa verde şi roşia, se amestecă, se mai ţine pe foc câteva minute, se flambează cu sos de susan şi se dă de o parte. Se serveşte alături de cartofi prăjiţi.
Lomo saltado – carne sotata
Poftă bună!
Poate te intereseaza si:
Pofta buna!
Incoming search terms:
- lomo saltado reteta
Această rețetă este pt o singură porție?