Lufar la cuptor cu garnitura de pilaf cu rosii

Printeaza

 Lufar la cuptor cu garnitura de pilaf cu rosii

Ingrediente:Lufar la cuptor cu garnitura de pilaf cu rosii

  • 1,400 kg lufar
  • 200 g unt
  • 150 g orez
  • sare
  • piper
  • 300 g roşii
  • 1/4 l supă
  • 1 legătură de pătrunjel
  • 1/2 pahar vin

 

Mod de preparare:

Lufarul se curăţă, se spală şi se pune într-o tavă cu unt, sare şi piper. Se dă la cuptor circa 25 minute.

Cînd este gata, se aşază pe un platou în sosul său, fiert cu 1/2 pahar vin. Separat se serveşte un pilaf din orez, unt, roşiile curăţate şi tăiate, sare şi supă.

Lufarul se garniseşte cu felii de lămiie fără coajă şi cu pătrunjel tocat.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. A iesit bun?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.