Aperitive cu legume si parmezan din: cartofi, faina, parmezan, praf de copt, oua, lapte, iaurt, castraveti, usturoi, branza de capra, sare, piper, marar. Ingrediente: 500 g cartofi 100 g făină 100 g parmezan 1 pliculeţ praf de copt 2 ouă 60 ml lapte dulce 200 ml iaurt 2 castraveţi 2 căţei de usturoi 300 g […]
Lutenita
PrinteazaLutenita din: rosii, untdelemn, ceapa, ardei iute, patrunjel, sare.
- 6 roşii mari, cărnoase, răscoapte
- 1 pahar untdelemn
- 2 cepe
- 1 ardei iute
- 1 legătură pătrunjel
- sare
Mod de preparare:
Se coc roşiile-ntr-o tavă, la cuptor, până le seacă zeama şi devin maronii.
Ceapa, ardeiul, pătrunjelul se toacă mărunt.
Se scot pieliţele de pe roşii, carnea rămasă se terciuieşte şi se freacă cu ulei, ceapă, ardei iute, verdeaţă şi sare
Se mănâncă cu mămăligă, pâine, ca aperitiv.
Lutenita
Pofta buna!
Poate te intereseaza si:
Aperitive cu somon si caviar
Aperitive cu somon si caviar din: cartofi, ulei de masline, sare de mare, piper, somon afumat, smantana, caviar, marar. Ingrediente: 6 cartofi, feliati 1 lingura ulei de masline sare de mare și piper 240gr somon afumat, felii subtiri 1/2 cana smantana 50 gr caviar marar, pentru ornat Mod de preparare: Se incalzeste cuptorul la […]
Pofta buna!
Incoming search terms:
- lutenita
- reteta lutenita