Macaroane cu branza si carnati

Printeaza

Macaroane cu branza si carnati din: macaroane, branza ricotta, carnati, branza de oaie, sare si piper.

 

 

Ingrediente:

  • 500 g macaroane
  • 500 g brânză ricotta
  • 250 g câmaţi
  • brânză rasă de oaie
  • sare
  • piper boabe

 

Mod de preparare:

Macaroane cu branza si carnati: Indepărtaţi pieliţa cârnaţilor, tăiaţi-i în bucăţi mici (2-3 cm) şi, într-o tigaie cu puţin unt, prăjiţi-i pe foc domol.

Separat, într-un castron, puneţi brânza ricotta, apoi combinaţi-o cu cârnaţii rumeniţi. Puneţi sare după gust.

Fierbeţi macaroanele, apoi combinaţi-le cu brânza ricotta şi amestecul de cârnaţi.

Puneţi totul pe un platou fierbinte şi aduceţi preparatul la masă decorat abundent cu brânză rasă şi piper boabe după gust.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Rețetă Clasică de Socată

Rețetă Clasică de Socată: Ghid Complet de Preparare și Beneficii – Socata este renumită pentru gustul său răcoritor și aroma inconfundabilă a florilor de soc. Preparată încă din cele mai vechi timpuri, această băutură este apreciată nu doar pentru savoarea sa, ci și pentru beneficiile pe care le aduce sănătății. Ingrediente: 10-12 flori mari de […]

Gâscă la cuptor cu mere și prune uscate

Gâscă la cuptor cu mere și prune uscate –  este un preparat rafinat și festiv, perfect pentru ocazii speciale sau pentru mesele de sărbătoare. Această rețetă combină carnea fragedă și suculentă a gâștei cu dulceața merelor și aromele bogate ale prunelor uscate, rezultând un fel de mâncare echilibrat și plin de savoare. Prepararea acestei rețete […]

 

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.