Macaroane cu branza cheddar

Printeaza

Macaroane cu branza cheddar din: macaroane, unt, faina, sare, piper, lapte, branza cheddar, iaurt, pesmet, boia.

Ingrediente: 

  • 400 g macaroane
  • 2 linguri unt
  • faina 2 linguri
  • 1 1/4 lingurita sare
  • 1/4 lingurita piper negru
  • 2 cani de lapte
  • 1 1/2 căni brânză Cheddar maruntita
  • 3/4 cana iaurt
  • 2 linguri pesmet
  • 1/8 linguriță de boia afumată

 

Mod de preparare:

Macaroane cu branza cheddar: Incalzeste cuptorul la 200C.

Se aduce o oală mare de apă sărată la fiert. Adauga macaroanele. Fierbeti pastele al dente si scurgeti.

Intr-un vas mare, se topeste untul la foc mediu, incorporati făină, sare și piper negru. Amestecă pentru a forma o pastă groasă.

Adaugati laptele putin cate putin. Se încălzește amestecul la foc mediu timp de câteva minute, amestecand frecvent, pana cand se ingroasa.

Incorporati brânza cheddar rasă. Se amesteca foarte bine, pana când se topește. Se adauga iaurtul si se omogenizeaza.

Adaugati macaroanele fierte în sos, asigurându-vă că toate pastele sunt uniform acoperite de sos.

Transferati intr-un vas de copt. Se amestecă împreună pesmet si boia si se presara uniform peste partea de sus a pastelor.

Dati la cuptor și coaceti timp de 15 minute.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.